Hvis du tidligere har set på vores side fra en mobiltelefon, har teksten sikkert været for lille til at læse. Det har vi nu gjort noget ved og ændret mobil layout, så siden nu er mere mobil-venlig.

Prøv selv. Åben en browser i din mobil og skriv webadressen: nordicerotic.dk

 

 

Dating sidernes overdrevne medlemstal.
Har du lagt mærke til at mange dating sider har overdrevent mange medlemmer? Man finder ofte dating sider der praler med flere hundrede tusinde medlemmer, ja endda millioner af medlemmer. Her i huset ved vi den slags tal ofte er vildt overdrevne. Der findes naturligvis nogle enkelte store dating sider der har rigtig mange medlemmer. De “gamle” veletablerede sider har mange. Men vi ser rigtig mange sider der “snyder” med deres tal.

Profilerne er til salg.
Som dating udbyder får vi selv tilbudt at købe profiler. Disse profiler er Læs resten af denne artikel

Nordic Erotic er kommet på twitter!
Besøg Nordic Erotic på twitter ved at klikke på den lille fugl i menuen til højre.

Eller klik her:
Nordic Erotic Tweets

Dating koster mange penge.
Dating industrien vokser, og vi ser flere dating sider dukke op i Danmark. Fælles for disse dating sider er at det ofte koster et betragteligt beløb, og ofte er der yderligere tilkøb, alt efter hvilke funktioner man ønsker at benytte sig af. En typisk dating side i Danmark koster fra kr. 149,- og op til kr. 500,- om måneden. Men behøver det være så dyrt?

Vi gør op med de dyre dating sider.
Her på Nordic Erotic vil vi gerne gøre op med den trend, vi mener ikke der er nogen grund til at dating blandt danskerne behøver at koste en formue. Vi tilbyder derfor gratis dating til danskerne. Læs resten af denne artikel

Nordic Erotic har oprettet egen dating side.
Du finder siden her:
dating.nordicerotic.dk

Du kan læse mere om vores dating side her:
http://nordicerotic.dk/blog/dating-pa-nordic-erotic/

Men det bedste du kan gøre for dig selv hvis du vil vide mere om siden, er at prøve den helt gratis i mindst 12 måneder.

Nordic Erotic bliver ved med at finde årsager for både mænd og kvinder at have mere sex. Her er endnu en god grund til et aktivt sexliv, denne gang bør specielt kvinder læse med.

Sex styrker bækkenbundsmusklerne.
Samleje styrker bækkenbundsmusklerne, der trækker sig sammen under orgasme. Dette kan hjælpe kvinder til at undgå inkontinens, der bestemt ikke er til at spøge med. Hvis kvinden laver knibeøvelser (trækker  sine skede-muskler sammen, tæller til 3 og slapper af igen) nogle gange under selve samlejet forøges chancen for at undgå inkontinens yderligere. Samtidig kan det i sig selv give mere intense orgasmer Læs resten af denne artikel

Åh nej, jeg er blevet forkølet…
Du kender det sikkert. Næsen løber, du nyser og pudser næse til du bliver helt rød, øm og hudløs på næsetippen og overlæben.Der er ikke mange ting der kan få én til at føle sig mere usexet end en god gang forkølelse.

Undgå forkølelse med sex.
Forskere ved Wilkes universitet i Pensylvanien, USA, har fundet frem til at sex øger mængden af et antistof kaldet Immunoglobulin A (IgA). Dette stof findes bl.a. i slimhinder. Ligeledes indeholder modermælk IgA, der hjælper barnets immunforsvar. Læs resten af denne artikel

Stress er gået hen og blevet lidt af en folkesygdom. Noget kunne tyde på, vi knokler for meget på jobbet og i hjemmet og for lidt på lagnerne.

Stress kan være dødeligt, så her er et godt argument for lidt mere aktivitet i soveværelset: Sex reducerer stress! Ikke nok med det, som bonus reducerer du også risikoen for angst og depression, der ofte følger i kølvandet på stress.

Mennesker der har samleje mindst 2 gange om ugen er bedre til at håndtere stressede situationer. Ligeledes føler mennesker større samhørighed mellem sig, når de ofte har sex sammen, hvilket giver mere ro i forholdet. Det betyder ikke nødvendigvis denne artikel kun omhandler par. Som single får du lige så stor glæde af de fordele, denne artikel beskriver. Læs resten af denne artikel

At sex er sjovt og dejligt, er der nok ikke den store uenighed om. At det også er sundt ved de fleste sandsynligvis også. Men ved du egentlig, hvor sundt det er?

Her på Nordic Erotic har vi sat os for at undersøge sagen nærmere. Vi har læst afhandlinger og konsulteret eksperter, og den viden vi har tilegnet os, vil vi nu dele med vores læsere og trofaste fans, med en række artikler om netop dette emne, der tilsyneladende er u-udtømmeligt.

Der vil komme artikler med fordele du helt sikkert var klar over i forvejen. Men der vil helt sikkert også være artikler du vil blive overrasket over.

Så glæd dig og følg med på siden. Vi giver dig alle de gode grunde til at dyrke lidt mere sex! Og det er vel ikke så slemt endda.

Nordic Erotic kommer til Aalborg.

3 sale!
3 scener!
8Ball!
DM i strip – indledende heat!
Nordjysk mester i strip kåres!

– og meget meget mere …

Læs meget mere under fanen “Generel Info